Çiljeta mos më numëroni burrat dashuria nuk njeh kufi!

Çiljeta Xhilaga është artiste e preferuar e publikut. E klikuar shum nëpër rrjete social ajo tash më nuk na ka ardhur me ndonjë hit siç di vetëm Çiljeta.

Ajo tash më është e fokusuar në jetën e saj private dhe duket që është një nënë tepër e përkushtuar.

Në rjetin social Instagram Çiljeta po tregon një jetë të mrekullueshme dhe shumë pozitive.

Dashuri e veçantë por nuk dimë akoma se a do kemi ndonjë hit të radhës thjesht po shijojmë ëmbelsinë që sjellën Çili në dashurinë e saj familjare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *