E DHIMBSHME: Ky është 30 vjeçari, Dardan Osmani, që u gjet i vdekur sot në Ferizaj

E DHIMBSHME: Ky është 30 vjeçari, Dardan Osmani, që u gjet i vdekur sot në Ferizaj ?

Ngushëllime familjes dhe miqve ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *