Uaa sa e pa drejtë!! Ja çfarë i paska marrë Sara Hoxha moderatores Luana Vjollca

Luana Vjollca mesa duket vulosi përfundimisht largimin e saj nga Top-Channel. Kryefjala.com ka zbuluar se faqja e “Shiko Kush Luan” në Instagram, e cila ka mbi 100 mijë ndjekës në këtë rrjet social i është fshirë emri i “Shiko Kush Luan” dhe ka marrë emrin e “Dancing with the Stars”, programit që do të nisë së shpejti në Top-Channel dhe që do të ketë si modetatore, Bora Zemanin.

Kështu që investimit 4 vjeçar të Luana Vjollcës dhe një prej programeve më të ndjekura në Top-Channel i ka ardhur fundi dhe “Dancing with the Stars”, programi që do të ketë si producente Sara Hoxhën, do të startojë fuqishëm me 100 mijë ndjekësit e Luanës.

A është kjo e drejtë?! Këtë gjykojeni ju…/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *