Keni lindur mes viteve 1955-1990? Lexojeni patjetër këtë artikull dhe do kënaqeni

Ata që kanë lindur mes viteve 1955-1990 duhet ta lexojnë patjetër këtë.

1. Kur bridhnim në biçikletë nuk mbanim kokore.

2. Pinim ujë nga tubi i çezmës, dhe jo nga shishja me ujë mineral.

3. Kalonim orë të tëra duke ndërtuar karroca me kuzhineta dhe fatlumët që kishin pranë shtëpisë rrugë të rrëpirta, lëshoheshin, dhe në gjysmë të rrugës kujtoheshin që nuk kishin frena.

Pas shumë për.plasjesh, me mure e shku.rre, mësuam të zgjodhnim problemin. Po, për.plaseshim me shk.urre, dhe jo me makina…

4. Dilnim të luanim, me të vetmin detyrim që të ktheheshim para se të perëndonte dielli. Nuk kishim celularë, kështu askush nuk na gjente dot… e pamendueshme.

5. Priteshim, thy.enim ndonjë ko.ckë, hu.mbnim ndonjë dhë.mb, dhe askush nuk den.onconte për këta inci.dente. Faji nuk ishte i askujt, faji ishte i yni.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *