Vëmendje të gjithë, këto janë gjërat e ndaluara që t’i merrni në “Sunny Hill Festival”

“Sunny Hill Festival” është rikthyer këtë vit pas pauzes për shkak të COVID-19.

Në katër ditë nga nesër deri të dielën, festivali do të sjell një listë të pasur artistësh shqiptar e deri tek emrat më të njohur botëror përfshirë Dua Lipën dhe J Balvin.

Së fundmi në faqen zyrtare, festivali ka afishuar disa nga gjërat që nuk janë të lejuara të merren.

Gjëra të tilla si mjetet e mprehta, ushqimi dhe pijet, parfume, substance narkotike dhe shkrepësat nuk do të keni të drejte t’i merrni me vete nëse do të shkoni në “Sunny Hill Festival”.

Festivali do të mbahet në Parkun e Gërmisë.

Më herët kujtojmë që Dua ka folur për festivalin në vlogun e saj ‘Service95”.

26-vjeçarja e ka përshkuar si ëndërr të bërë realitet krijimin e festivalit, duke thënë se çdo herë dashur t’i shoh artistët e saj të preferuar në vendlindjen e saj, Kosovë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *