Nis protesta për 7 vjeçaren që humbi jetën në Himarë: Kam FRlKË të dal në rrugë

Qytetarë dhe aktivistë janë mbledhur mbrëmjen e sotme përpara Ministrisë së Brendshme në protestë pas vd ek jes tr ag jike të 7-vjeçares Jonada Avdia në Himarë.

Ashtu siç ishte paralajmëruar, protesta nis në orën 19:00.

Tubimi është mbështetur dhe nga Partia Demokratike dhe Partia e Lirisë.

Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e Minitrave Bledi ÇUçi dhe Mirela Kumbaro pas ngjarjes së rëndë.

Ilirjana Kucana: Unë jam familjare, pa e ditur se ishte Jonada mbesa jonë, jam trishtuar pafund. Është tm err i vërtetë, është për tu admiruar forca që kanë gjetur prindërit për të pritur dhe përcjellë njerëz. S’kam fjalë për dh imbjen tonë!

Të ikësh në emigracion e të punosh si bledari e ermira dhe të kthehesh herë pas here nga atdhedashuria dhe të merrnin këtë për shpërblim, aq më tepër nga një drejtues policie. Ai edhe pas inc identit, ka xhiruar nën efekt dr o ge. Nuk dua të bëj politike, s’është çështje politike sepse mund ti ndodhë kujtdo. Pas ngjarjes, kam fr ikë të dal në rrugë me vajzën se e ke në duar dhe vijnë e i marrin jetën, hallat kanë parë të gjithë skenën ma ka bre.

Të respektohet dh imbja që ka pus htuar atë familje, kreu i shtetit e ka rënduar dhimbjen me deklaratat që ka bërë. Jonada është nënshtetase angleze dhe ju siguroj se do e ndjekim deri në fund.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *