Pamje TRAGJlKE! Shuhet familja me 4 anëtarë në AKSlDENTlN e rëndë (VIDEO)

Ka marrë përmasat e një trag je die të vërtetë aksidenti i sotëm në vendin e quajtur Bishti i Zhurit në Rrogozhinë.

Fillimisht u raportua për dy vik t ima nga aks identi, por pas ndërhyrjes së forcave zja rrfikëse dhe të policisë, mësohet se bëhet fjalë për katër vi kt ima.

Trupat e të ak side ntuarve ndodhen ende të ngecur në brendësi të makinës, e cila është deformuar tërësisht nga përp lasja e fortë me kamionin.

Kërkohet ndërhyjë me e specializuar për nxjerrjen e tyre nga hekurat e makinës, ndërsa dyshohet se bëhet fjalë për një familje.

Policia ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po heton për rrethanat e aksidentit. Paraprakisht dyshohet për shpetjtësi jashtë normave të lejuara./sot

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *