Tha se ishte TRAGJEDl që ndodh kudo, reagon sërish Mira Kazhani: Më duan të vd ekur!

Gazetarja Mira Kathani ka reaguar pas një shkrimi të saj të bërë ditën e djeshme, ku ngjarjen e ndodhur në Potam ku Arjan Tase vr au me skaf vogëlushen 7-vjeçare Joanda Avdiu, e cilësoi të zakonshme.

Në një shkrim Kazhani shkruante se të tilla ngjarje ndodhin në Europën e zhvilluar edhe në SHBA. Ndërkohë që pasi shkrimi i cilësuar rilindës u bë viral dhe opinioni publik shpë rtheu pa më shirë ndaj atyre rreshtave, gazetarja ka reaguar sërish.

Ajo thotë se lajmet mbi shkrimin e saj janë të deformuara nga duar që e duan të vde kur profesionalisht dhe mbase edhe fizikisht.

Por nga shkrimi i Kazhanit nuk është de formuar asnjë pjesë. Rreshtat që bënë që qytetarët të shpër the nin kundër saj janë shkruar nga vetë ajo.

KONKRETISHT:

”Tra gjedi ndodhin kudo, gabime, aks idente, të lajthitur, kri mi nelë e mendje të sëmura vr asin në Europën e zhvilluar. Në Amerikë, pa u tha rë një palë lot, një tjetër i çmendur po projekton një shkollë fëmijësh që të futet me ar më.

Në New-York, një shoqe që jeton atje, më tha se nuk para e merr metronë në orët e vona, sepse ka shumë të sëmurë në rrugë dhe çdo ditë ka ngjarje të rënda. Epo ironike, por ja që në Shqipëri nuk duket të kemi kështu fenomenesh, të paktën jo në masë. Pse? Jemi vend i vogël dhe njerëzit nuk janë aq të vetmuar apo të sfiduar nga mbijetesa dhe konkurrenca e kapitalizmit.”

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *