Deklarata e fortë e Arjan Tases: Do vr isja familjen time nëse do rrotulloja skafin në anën tjetër

Në seancën gjyqësore, Arjan Tase është shfaqur i tro nditur pas ngjarjes së rëndë në Himarë, ku përp lasi për vd e kje 7-vjeçaren Jonada Avdia.

Nuk do të doja kurrësesi të kishte ndodhur ajo që ndodhi. Nuk dua të mbrohen dhe nuk do pretendoj asnjë rrethanë lehtësuese, ka thënë Tase.

Dua t’ju kërkoj ndjesë edhe të gjithë kolegëve të policisë së shtetit të prekur nga kjo situatë. Nuk duhet të ndodhte kurrësesi, por fati im i keq. Në skaf kishte hipur vetëm nëna ime dhe djali im i vogël.

Në det ishte gruaja me djalin e madh dhe motra më dy fëmijët. Nëse skafi do ishte rrotulluar në anën e kundërt do të kisha vr a rë familjen time. Nuk doja të ndodhte. Pashë që kishte dallgë, po qëndroja pak larg njerëzve”, tha Tase.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *