TRAGJEDlA e 7-vjeçares, flet më në fund ministri Çuçi: Kam reaguar me vepra!

Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi ka reaguar në lidhje me rastin e vd ek jes së 7-vjeçares Jonada Avdia si pasojë e go ditjes nga një skaf në plazhin e Potamit në Himarë.

Ai shprehet se ka reaguar me vepra dhe se a ku zat ndaj tij i ngre Berisha.

‘Ka një përpjekje për të prodhuar fakte që të ilustrojnë ak uzat e gatshme të Sali Berishës ndaj meje pas tr ag jedisë së fundit në Himarë.

Për respekt të opinionit publik, që me të drejtë është i ngarkuar nga tr ag jedia e vajzës 7-vjeçare dhe dhimbja e familjes së saj, dua të sqaroj se sajesat me emrin tim dhe një shoqatë velierash sportive që kam krijuar me miq pasionantë të tyre, nuk kanë lidhje me asnjë biznes dhe aq më tepër me skafe apo gomone.

I hedh poshtë me neveri këto sajesa, pasi duan të keqpërdorin në mënyrë të neveritshme këtë ngjarje tr ag j ike, për ta mbajtur gjallë për hallet e tyre politike.

Gjatë këtyre ditëve të rënda për çdo shqiptar, por veçanërisht për familjen e vajzës dhe për ne që jemi përgjegjës për sigurinë e jetës së tyre, jam përpjekur të flas me veprime konkrete kundër fajtorëve të asaj tr ag jedie, të cilët tani janë para drejtësisë, përfshirë gjithashtu dhe të gjithë zinxhirin komandues të Policisë Kufitare Vlorë.

Mendoj se kjo është rruga e duhur për të respektuar dh im bjen e familjes së vajzës dhe të afërmve të saj. Rruga për t’u përballur me baltën e Sali Berishës është 30- vjeçare dhe nuk më sfidon.

Thjesht e kemi detyrim ndaj shqiptarëve të ndajmë fatin e Shqipërisë nga fati dhe balta e tij’, pohoi Çuçi.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *