Thjeshtë WOW! Specia e rrallë bie në rrjetën e anijes së peshkimit në Durrës (Video)

Në rrjetën e anijes së peshkimit “Delsi” ka rënë një specie e rrallë ujore, e njohur si peshkaqeni dem.

Sipas peshketarëve, gjallesa ujore është kapur në gjirin e Durrësit, teksa kishin dalë për gjueti në det të favorizuar dhe nga koha e qendrueshme e ditëve të fundit.

Peshkaqeni i kapur ishte rreth 3 metra i gjatë dhe peshonte afro 300 kg.

Ky lloj peshkaqeni njihet si një gjallesë e rrallë për ujërat tona, pasi kryesisht gjendet në thellësi.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *