TRAGJlKE! Autobusi del nga rruga, 11 VlKTlMA dhe 34 të pIagosur

Një ak si dent i rëndë ka ndodhur sot në një autostradë në Kroaci, me bilanc tr agj ik, 11 vi kti ma.

Sipas mediave vendase, një autobus me targa polake ka dalë nga rruga, si pasojë kanë mbetur të vd ek ur 11 persona, ndërsa 34 të tjerë janë pl agosur .

“Sipas informacioneve të deritanishme, në aks ident tra fiku kanë humbur jetën disa persona dhe një numër i madh janë lënduar rëndë.

Përveç policëve të UP-së së Varazhdinit dhe UP-së së Zagrebit, disa ekipe të Institutit për Mjekësi Emergjente nga Qarku i Varazhdinit.

dhe Zagrebi, si dhe disa ekipe të zja rrfikësve, janë angazhuar në vendngjarje nga të dy qarqet”, deklaron policia.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *