Nëse gjeni një monedhë në derën e makinës, shkoni urgjent në polici! Ja çfarë mund t’ju ndodhë

Në qoftë se keni parë një monedhë në derën e makinës ju duhet të tregoheni të kujdesshëm. Kjo është një teknikë e re e përdorur nga hajdutët, veçanërisht në parkingjet e qendrave tregtare dhe supermarketet.

Por çfarë është ajo? Hajdutët vendosin në dorezën e derës së makinës një monedhë të vogël. Kur viktima tenton për të hapur makinën, monedha bie poshtë. Shumë persona, dëgjojnë zhurmën e monedhës që bie në tokë, dhe hutohen duke kërkuar monedhën.

Në atë moment vjen në hajdut i cili, duke përfituar nga momenti dhe mund tju vjedhë makinën. Viktimat preferuara janë pa dyshim femra, por policia nëpër botë paralajmëroi të gjithë shoferët.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *