DALIN SMS/ Shefi kërc ën on policët: Ju vëzhgojmë kudo, ju përjashtojmë nëse bëni këtë gjë

Efektivët e Policisë së Shtetit, ata aktualë dhe kursantët, çdo ditë mbushin redaksinë e JOQ Albania me de noncime nga më të ndryshmet duke demaskuar sistemin shqiptar të institucionit wë supozohet të imponojnë rendin e ligjin në vend.

Prapaskenat e këtij sistemi, pavarësisht se janë të njohura nga të gjithë, kanë edhe bishta akoma më të thellë, për të cilët askush më mirë se vetë efektivët i dinë dhe i përjetojnë.

Ditët e fundit ata kanë raportuar për JOQ se edhe pra ngat e radiot i blejnë në AliExpress e makinave të policisë u mbaron nafta e shkruar në kontratë, e duhet të dalin t’i ndjekin kr imi nel ët në këmbë.

Por duket se strukturat shtetërore janë shqetsësuar nga dalja në dritë e mosfunksionimit të sistemit të cilin ministri e kryeministri e propagandojnë si të fuqishëm e të përkryer.

Këto prapaskena kanë shqetësuar nivele të larta drejtuese aq sa i kanë urdhëruar efektivët të mos raportojnë më dështimet e sistemit pasi do përjashtohen./JOQ

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *