Polici me skaf i mori jetën, të afërmit e Jonadës bëjnë lëvizjen urgjente në ambasadën britanike

Komisari i policisë Arjan Tase që ak sidentoi për vd ek je 7-vjeçaren Jonada Avdia në breg të detit në Potam,

Himarë është lënë në bu rg nga Gjykata e Vlorës me ak uzën e “vr asj es me dashje”.

Prokuroria e Vlorës ka hedhur poshtë ak uzën e ngritur nga Agjencia e Mbikqyrjes Policore ndaj ish-efektivit Arian Tase dhe nuk kanë pranuar ak uzën e vr asj es nga pakujdesia, por kanë kërkuar “Vr as je e kryer në formën e dashjes indirekte”, teksa rre zikon 10 deri në 20 vite bu rg.

Pas këtij vendimi të afërmit e vogëlushes do të hartojnë një dosje të re për ngjarjen e Potamit të cilët do ta depozitojnë në ambasadën britanike.

Të afërmit dhe dëshmitarët kanë rrëf yer se kanë të dhëna dhe prova, të cilat nuk janë marrë në vendin e ngjarjes nga ana e policisë shqiptare dhe këto do t’i depozitojnë në ambasadën britanike për të zbardhur tra g jed inë./JOQ

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *