Ruani burrat!! ‘Live’ në TikTok, vajzat në Tiranë i ftojnë hapur për masazh special (VIDEO)

Qendrat e masazheve janë ato që po marrin vëmendjen më të madhe nga të rinjtë ditët e sotme.

E themi këtë, pasi qendrat e masazheve po shtohen si kërpudhat pas shiut, në çdo cep të Tiranës. Vajza të reja të kamufluara si masazhatore tashmë janë bërë virale në rrjetet sociale, duke reklamuar hiret e tyre dhe duke tërhequr sa më shumë klientë.

Por, për ata që ende nuk e besojnë këtë gjë, në videon e mëposhtme, duket se si funksionon ky biznes.

Siç shihet, masazhatoret e një qendre masazhi, janë futur LIVE në instagram dhe ftojnë djemtë që të vijën në qendër. Ajo që shihet qartë është se kamera fokusohet vetëm tek vit het e vajzave.

Kështu funksionon reklamimi i një qendre të mirëfilltë masazhi?

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *