Si mund t’ia bëni këtë Shqipërisë? Erion Braçe nuk mban Iotët nga ajo që shikon

Vatra të shumta z jarri kanë nisur në të gjithë vendin, dhe shumë prej tyre dyshohet se janë pasojë e zja rr vënies së qëllimshme.

Por a fshihet diçka tjetër më e madhe? Deputeti socialist Erion Braçe duket se sheh një lidhje mes të gjitha vatrave të zj arreve që ndizen në vend.

Në një postim në facebook, ku është shfaqur pranë zjar rit që ka rënë në zonën e Divjakës, Braçe thotë se “nuk ka pikë dyshimi” që “furtuna me z ja rret në Shqipëri është e qëllimtë”.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *