Nuk e la të fuste miq në dhomë, emigranti shqiptar i bën gjëmën pronarit në Himarë

Një tjetër episod aspak i këndshëm nga pushimet shqiptare nga Himara.

Një emigrant që kishte zgjedhur vendlindjen për të kaluar pushimet e kësaj vere ka dh un uar pronarin e hotelit ku është akomoduar.

Ngjarja është de noncuar nga një dëshmitar i dh unës që ka lënë 70-vjeçarin me brinjë të th yera e me ç arje në trup dhe lë ndime të tjera.

Emigranti shqiptar nga Gjermania kishte rezervuar një dhomë për dy persona në hotelin e 70-vjeçarit. Ditën e fundit ai kishte dashur të fuste në dhomë edhe dy persona të tjerë, pork jo gjë është kundërshtuar nga pronari i hotelit.

Ai i ka shpjeguar se pagesa ishte bërë për dy persona dhe jo për katër e për pasojë ai nuk mund të mbante njerëz të tjerë në dhomë.

Pas konf lik tit, pushuesi ka kërkuar që të marrë mbrapsht paratë e të gjitha ditëve që kishte qëndruar në hotel. Por pronari nuk ka pranuar t’ia japë.

Për pasojë, emigranti e ka dh un uar 70-vjeçarin, i cili aktualisht ndohet në spital.

Nuk dihet nëse është marrë ndonjë masë ndaj pushuesit që përveç dh u nës, ka shkatërruar edhe dhomën e hotelit ku kishte qëndruar.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *