Shitësi i jep vajzës një ëmbëlsirë falas, por shpërblimi i saj vite më vonë e la pa fjalë

Studentja Alex Castro, e diplomuar për drejtës nuk harroi kurrë mirësinë e shitësit të saj të dashur të pudingut “Tatay Dong”, i cili krijoi një lidhje dhe miqësi të veçantë me të, kur ajo ishte studente në Universitet. Edhe pse Alex tani është një avokate e kualifikuar, Tatay Dong gjithmonë ka një vend të veçantë në zemrën e saj.

Kështu që javën e kaluar, ajo më në fund u kthye në kampus për t’u ribashkuar me njeriun që u bë si babai i saj për kaq shumë vite. Në një postim prekës në Facebook Alex,e cila vinte nga një familje e prishur, shprehu dashurinë dhe mirënjohjen e saj për njeriun që kujdesej për të gjatë gjithë viteve të studimi.

Kur filloi të studionte në universitet, ajo bisedonte me shitësin miqësor të pudingut çdo mëngjes, jashtë ndërtesës ku kishte mësim. Sapo Tatay Dong mësoi se Alex do të hynte në klasë pa ngrënë mëngjes ai rrinte zemërthyer. Ai filloi të shqetësohej për të dhe e priti çdo mëngjes me një filxhan të freskët pudingu për të shijuar para se të fillonte mësimin.

Ai ishte super mbrojtësi i saj dhe mendoi për të si vajzën e tij. Një ditë në dhjetor, kur po binte shi, Tatay Dong takoi Alexin me nje pako ne duar dhe ai po e priste me filxhanin e saj të ri të pudingut . “Kur e hapi, i tha eshte xhaketa jote qe ke veshur gjithe kohes. E vetmja gjë që më the kur u përpoqa ta kthej për herë të fundit ishte: `Unë tashmë jam vajza jote, mbaje është e jotja “. Alex shkroi në Facebook se ishte aq e prekur nga gjesti i tij dhe më në fund i bleu një xhaketë të re!

Ai ishte aq krenar për dhuratën dhe i tha të gjithëve se ja kishte dhënë “vajza e tij” e tij. Aww! “Ju ishit një pjesë e madhe e përvojës sime UP. Në fakt, unë nuk mund të mendoj për Universitetin pa menduar për ty, “vazhdoi Alex. Pasi u diplomua nga UP, ajo po studionte kaq shumë për t’u bërë avokate dhe nuk kishte kohë ta shihte babain, por gjithmonë mendonte për të.

Por javën e kaluar, të gjitha këto ndryshuan. Ajo u kthye në të njëjtin vend ku ai dilte për të shitur puding soje çdo ditë, por nuk mund ta shihte. Por për fat të mirë, shoku i tij ishte atje dhe i tha Tatay Dong se ajo ishte kthyer për ta parë atë. Tatay Dong ishte aq i lumtur dhe shpejt nxituan ta takonin atë. Dhe Alex më në fund ishte në gjendje të thoshte fjalët që Tatay Dong kishte pritur – ” Babi, ti tani ke një avokate”.

“A e di, unë ende kam xhaketën që më ke dhënë. Ndonjëherë, e shikoj, e vesh, dhe më kujtohet. Unë gjithmonë pyes veten se si je. Dhe tani je një avokate, “u përgjigj ai. Alex ishte e gëzuar për t’i thënë këto fjalë tek njeriu, të cilin e shikonte si një baba për shumë vite. “Kur unë të plakem, dua të jem ashtu si ty”, diçka që kurrë nuk kam pasur rastin të them për babanë tim “, tha Alex. Postimi që të ngroh zemrën ka prekur zemrat e mijëra njerëzve në internet dhe shërben si një kujtesë për të qenë gjithmonë mirëdashës me të gjithë ata që hasim – nuk keni për ta ditur kurrë, se mund të krijoni një miqësi të veçantë me dikë të papritur!

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *