“Është shumë sëmurë”/ Motra e Kim Jong-ut jep lajmin e rëndë, të pranishmit në Iot (VIDEO)

Zyrtarët e fanatikët e Kim Jong-un shpërt hy en në lot dje pasi motra e diktatorit zbuloi se ai ishte ‘i sëmurë rëndë’ me ‘ethe të forta’ në fillim të kësaj vere gjatë shpërt hi mit të C ov id në vend.

Kim Yo-jong i tha një kongregacioni të mbushur plot se si Udhëheqësi Suprem vuajti pas infeksioneve në maj, duke shkaktuar skena emocionale teksa ‘xhelatët’ me uniformë ushtarake fshinin lotët.

Më pas ata bërtisnin dhe brohoritnin ndërsa ajo deklaroi h akm arrje ndaj Koresë së Jugut, duke pretenduar se fqinjët e tyre i kishin in fektuar që llimisht duke dërguar fletëpalosje të kontaminuara në kufi, duke përhapur vi rusin te 4.8 milionë qytetarë të Koresë së Veriut.

Ajo tha: “Nëse ar miqtë vazhdojnë të bëjnë veprime të rre zikshme që mund të futin vi rusin në vendin tonë, ne do të përgjigjemi sigurisht jo vetëm duke çrrënjosur virusin, por edhe duke shfarosur autoritetin e Koresë së Jugut”.

Deklarata e saj ishte sugjerimi i parë që Kim mund të ketë kontraktuar C ov id, pavarësisht se vendi pretendonte për dy vjet se asnjë rast i vetëm nuk u zbulua deri në shpërt hi min e tyre këtë vit, duke rezultuar në një bllokim mbarëkombëtar.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *