Zhd ukja e 14-vjeçarit në Seman, fëmija i dytë i kësaj familje që mb ytet

Dje një i mi tur 14-vjeçar nga Roskoveci i Fierit u fut për peshkim në lumin Seman por nuk është parë më.

Policia dhe banorët kanë nisur kërkimet prej dje dhe ende po vijojnë, ndërsa ende nuk kanë rënë në gjurmët e të mi turit.

Banorët shprehen se djali vjen nga një familje me probleme ekonomike.

Në bregun e lumit janë gjetur shapkat dhe sendet e të mi turit por ai vetë është zhd ukur pa lënë gjurmë.

Ndërkohë po sipas banorëve bëhet e ditur se ky është fëmija i dytë i kësaj familje që mbytet, pasi djali tjetër i Novruz Sakos është mb ytur 10 vite më parë kur ka qenë në klasë të parë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *