E njihni këtë vogëlushe? Sot është një ndër këngëtaret më të njohura shqiptare

Ajo hyri rrufeshëm në tregun muzikor shqiptarë me hitin “Col umbiana” dhe që pas saj të gjithë këngët e saj rezultojnë ndër më të dëgjuarat dhe klikuarat në vend.

Bëhet fjalë për reperen Tayna. Edhe pse shumë nuk e dinë, ajo ka dalë në televizion që fëmijë, shumë vite më parë në konkurse këndimi, por jo në rap dhe videot vërtetojnë edhe talentin e këngëtares.

Por jo vetëm për muzikën, ajo është e komentuar shumë edhe për pamjen e saj dhe ndryshimet në fizik duke qenë se në rrjet qarkullojnë pamje të saj të viteve më parë.

Por Tayna ka treguar se ky nuk është aspak një problem i saj pasi ka shpërndarë vetë herë pas here foto nga fëmijëria. Siç është edhe foto më lart ku ajo shfaqet me një ndër shoqet e saj më të mira. “Ke thyer rekord për shoqërinë më të gjatë”, shkruan këngëtarja.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *