Pamjet e Metës shpërndahen me shpejtësi, juristi pIas deklaratën e fortë: Fuks ordiner!

Juristi Romeo Kara ka ironizuar përmes një postimi në rrjetet sociale, deklaratën që bëri ish-Presidenti Ilir Meta, se ai gjithmonë i bie më të fortit.

Teksa publikon videon, Romeo Kara shkruan se kjo është fytyra e tij e vërtetë dhe turpi është jo vetëm i Metës, por edhe i atyre që e mbështesin.

“Momente te shfaqjes se fytyres se vertete, jo vetem te nje ishdeputeti, ishministri, ishkryeministri dhe ishpresidenti te ketyre 30 viteve, por te vete thelbit te kesaj elite politike postkomuniste, antivlere, antihumane, antishqiptare, e cila eshte vetem nje shprehje vul ga riteti, sha ntazhi, shperdorimi te besimit dhe pervetesuese e pasurise publike.

Bra ktisem vlerat dhe morem te tatepjeten morale dhe ekonomike, duke perfunduar ne nivelin e Ilir Metes, nivelit më or diner, qe mund te kete pasur ndonjehere drejtimi i nje shteti.

Turpi eshte jo vetem i tiji, por, edhe i atyre qe e serviren, suportuan dhe e mbajten ne pus htet, kete fuks or diner, me probleme te renda psiqike dhe karakteri, pa perjashtuar edhe turpin tone, qe pranuam te biem nen nivelin e tij dhe e lejojme ate te flase ne emrin tone.

E ardhmja duhet dhe do t’i perkase se pari vetem nje alternative, asaj morale, ne perballje te plote dhe pa kompromis, me vu lgaritetin 30 vjecar postkomunist.”, shkruan Romeo Kara.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *