Thellohet TRAGJ EDlA!29-vjeçarja që humbi jetën ishte shtatzënë (Detajet e rënda)

Ngjarja trag ji ke e Durrësit ku një grua e re humbi jetën në një incident mëngjesin e sotëm po bëhet edhe më i rëndë. Sipas burimeve vi kti ma ishte shtatzënë.

Ngjarja ndodhi në lagjen 14 të qytetit bregdetar. Familjarët e kanë gjetur pa jetë në oborr të renë, ndërsa dyshohet se ajo ka rënë në kontakt me energjinë elektrike.

Nga het imet e para rezulton se kabulli që zgjatej përmes oborrit për të furnizuar me energji lavazhin para shtëpisë ka bërë masë dhe në kontakt me rrethimin metalik është kthyer në përcjellës masiv të energjisë.

Në padijeni gruaja e re ka rënë në kontakt me të dhe ka gjetur vd ek jen.

Gjithsesi do të jenë he timet e mëtejshme që do të sqarojnë plotësisht rrethanat e ngjarjes dhe shkakun e vd ekj es.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *