TRON DlTËSE! I riu vr et 10 persona dhe pIagos 11 të tjerë pas she rrit në familje (VIDEO)

Një t rag jedi ka ndodhur në Mal të Zi ku janë vr a rë 10 persona dhe janë pl agosur 11 të tjerë.

Pas një konf lik ti në familje, një 34-vjeçar i identifikuar si Vuko Boriloviç ka që lluar me ar më zj arri duke v r arë edhe njerëz në rrugë në afërsi të vendbanimit të tij në qytetin Cetinje.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:00. Ndërkohë autori është ekz eku tuar nga policia, e cila ka shkuar menjëherë në vendngjarje dhe është përpjekur të neutralizojë situatën.

Mes vi kti mave janë edhe fëmijë ndërsa mes të pl ago surve që janë dërguar në Qendrën Klinike për trajtim mjekësor është edhe një polic.

Sipas mediave malazeze, autori ka qenë i ar m a tosur me një ar më gj ahu teksa po ecte nëpër lagjen e qytetit Cetinje nga ku më pas ka filluar të që llojë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *