Vali Corleone reagon pas pIagosjes: I thashë, më gj uaj çika ime se jam King!

Personazhi i njohur për publikun, Vali Corleone u pl a gos në orët e para të mëngjesit të së enjtes nga një vajzë 22-vjeçare që ndodhej në banesë me të.

Ditën e sotme Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit duke i caktuar masën e parab ur gimit prej 30 ditë të pandehurës.

Vali Corleone e ka konfirmuar rastin duke rrëfyer me mënyrën e tij të veçantë se si ka ndodhur ngjarja.

“Po jam i pl ag osur nga vazja që e kam rritur vet dhe që e kam si qik e imja, dhe e kam si qik timen absolutely. Më ka gj ua jtur me pis tol et me pl umb në këmbën e djathtë sepse kemi qenë duke lozur një lojë të Casinos që quhet Barbut dhe kush humb në lojë do e han një pl um b në këmbë… Dhe në këtë lojë me bast me vd ek je ndoshta dhe pastaj humba unë dhe i thash qikës më gj uaj tani!

Ajo më tha jo babi nuk mundem, unë i thash më gj u aj se jam King, kemi luajtur me bast kështu dhe do zbatohet po nëse nuk më gj ua n atëherë do të g ju aj unë ty për shkaqe që nuk zbaton rregullat e bastit të lojës, më kuptove qika ime e vogël jam babi yt, kingu më gj ua j shpejt fi re.

Dhe qika duke i ra lo tët më gj ua jti në këmbë pl um b 9 mm dhe pastaj kam pas shumë gja kderdhje por faleminderit doktorave profesional me shumë shpejtësi ma shpëtuan jetën sepse isha duke vd ek ur nga gj akd erdhja”, tha Vali për Gazetën Express.

Po ashtu, ai njoftoi se tani është në shtëpinë e tij duke u shëruar nga pl ag ët dhe se është liruar nga spitali.

“Tani jam në shtëpi duke u shëruar, kam dal nga spitali i Gjilanit ose i Italisë t’vogël!!”, tha Vali.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *