Dështon marrëveshja Rama-Kurti, shqiptarët presin me orë në radhë për kontroll në kufi (VIDEO)

Propaganda është një taktikë politike e dy qeverive, Shqipëri dhe Kosovë dhe më së shumti në këtë fushë përdorin patriotizmin.

Pak kohë më parë dy krerët e qeverisë në Shqipëri dhe Kosovë, Edi Rama dhe Albin Kurti, njoftuan se do të hiqet kufiri mes Shqipërisë dhe Kosovës në sezonin turistik, për të shmangur trafikun dhe fluksin e madh që krijohet në dogana.

Mirëpo, kjo propagandë zgjati fare pak, pothuajse vetëm ditët e para, kur e gjithë vëmendja ishte aty, ndërsa ditët e tjera, makinat e qytetarëve kontrolloheshin në kufi.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe sot. Në kufirin Shqipëri-Kosovë, në Qafë-Morinë shihet një fluks i madh automjetesh, të cilat presin në radhë për të kaluar kufirin.

Një qytetar shkruan:

Prsh JOQ! Sikur e kishim marrveshje qe te mos jet trafik. Ky eshte trafiku ne doganen e tropoj morine, skandal. Flm

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *