E gjeni dot? Ky vogëlush tani është një ndër këngëtarët më të njohur shqiptar

Butrint Imeri sot ka arritur të jetë ndër emrat më të njohur në skenën e muzikës shqiptare.

Edhe ky vit nuk ishte më ndryshe, me disa projekte të cilat u dëgjuan dhe u kthyen në hite të padiskutueshme. Pak kohw mw këngëtari këtë herë është treguar nostalgjik duke postuar disa fotografi nga fëmijëria.

Duket se në një pikë të njëtët të karrierës, të gjithë këngëtarët bëhen nostalgjik, (ose mund të jetë krenari) dhe publikojnë foto nga fëmijëria e tyre.

Kështu ka ndodhur edhe me Butrintin i cili ka shuar kuriozitetin e fansave të tij duke zbuluar si dukej vite më parë, kur ishte vetëm një fëmijë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *