I tërheq paratë si me magnet, ja pse duhet të mbani këtë gjethe në portofolin tuaj

Gjethja e dafinës është një bimë që përdoret prej shekujsh në kuzhinë por edhe në kujdesin shëndetësor.

Sipas Feng Shui, dafina ka veti magjike dhe besohet se mund të tërheqë para.

Sipas besimeve të vjetra, nëse e mbani në portofol, do të tërhiqni pasuri.

Ekziston gjithashtu një besim se djegia e një gjethe dafine është një mjet për të pastruar energjinë në shtëpi, si dhe për të përcaktuar nëse ka energji pozitive apo negative në shtëpi.

Një tjetër ritual i vjetër është të shkruani një dëshirë në një gjethe dafine.

Është e nevojshme të besohet se dëshira mund të përmbushet.

Feng Shui, teknika e lashtë kineze, mund të aplikohet edhe në portofol.

Besohet se nëse mbani fatura, karta të përdorura, para të grisura dhe gjëra të panevojshme në to, atëherë ju tërheqni energji të keqe dhe një situatë të pafavorshme financiare.

Nga ana tjetër, ka edhe sende që duhet t’i mbani gjithmonë në portofol.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *