I tregoi të dashurës që jetonte në rrugë, reagimi i saj po bën “namin” e rrjetit (Video)

Një video që është pëlqyer shumë!

Protagonisti i videos së YouTube bëri një eksperiment social me partneren e tij për të njohur reagimin që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj po flinte në rrugë.

I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kaloi netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë, shkruan meganews.al.

Por, cili ishte reagimi i vajzës?

“Unë nuk kam ndonjë problem. Gjyshja ime ka shumë dhoma në shtëpinë e saj dhe mund të qëndrosh atje”, tha ajo duke treguar se sot ka akoma vajza që nuk janë materialiste.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *