Denis Dollapi në koma prej 12 vitesh, Noizy flet për she rrin me fansat e Stresit në 2010 (VIDEO)

Noizy foli për herë të parë mbrëmjen e djeshme për një pl ag osje që ka ndodhur vite më parë, historinë e Denis Dollapit, adoleshentit që prej vitit 2010 dergjet ende në shtrat midis kësaj jete dhe tjetrës për shkak të një sherri mes fansave të OTR dhe TBA.

Prej rivalitetit midis Noizyt dhe Stresit, Denisi dhe familja e tij mbajnë ende mbi shpatullat pasojat e një veprimi fat al të ndodhur në vitin 2010. Në një intervistë për Euronews Albania, Noizy u shpreh se në atë gjendje nuk do donte të shihte as ar mik un më të madh.

“Është për të ardhur keq,” – tha ai, ndërsa shtoi se të tilla gjëra nuk do i donte në biografinë e tij. Fajin për gjithçka ja vuri moshës, duke argumentuar se sot është njeri tjetër dhe “gjërat” mes kolegëve janë qetësuar plotësisht.

Rastet e dh unë s mes të rinjve adoleshentë, ndjekës të këngëtarëve Noizy e Stresi, atë kohë ishin shtuar fr iks hëm. Denisi është njëri nga vi kti mat. Djali me orig jinë nga Tropoja, që ëndërronte të bëhej muzikant, dergjet në koma në shtëpinë e tij, pasi kaloi disa muaj në spital.

Ai u që llua 14 herë me th ik ë. Sulmuesit, “rivalët” e grupit të fansave, e arritën në një lokal të rinjsh, dhe e që lluan në fillim në këmbë, pastaj në trup e më pasnë zemër./euronewsalbania

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *