Kë bën fajtor për gjërat e kaluara? Noizy rrëfen marrëdhënien e tij me Stresin

Mes të tjerash Noizy ka folur edhe për ma rrëdh ënien e tij me ish-kundërshtarin, Stresin. Tashmë ata kanë lënë gjithçka pas dhe janë miq.

Për marrëdhënien e dikurshme me reperin Stresi, Noizy “i’a vuri fajin” moshës. Ai u shpreh se nuk është bukur të shohësh burra duke u zënë për muzikë.

Reperi është shprehur se kur kthehet pas në kohë duke menduar se çfarë ka ndodhur mes tyre, ai mendon se personi i debateve ka qenë dikush tjetër dhe jo Noizy që është sot.

Noizy tha se konf lik tet me Stresin janë pendesa e tij më e madhe në karrierë dhe debatet mes kolegësh nuk i uron asnjëherë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *