Shqipe Hysenaj i jep të drejtë Veliajt: Meshkujt shqiptarë janë zdromsa (VIDEO)

Shqipe Hysenaj, është vajza e dalë nga programi “Përputhen”, që tashmë duket se u jep leksion shoqërisë shqiptare, sikur ka ardhur pas 10 vitesh studime në universitetet më të mira të botës.

Ajo komenton situata të ndryshme që ndodhin në Shqipëri dhe vetja i duket se pozicionohet tek ata që kanë influencë në shoqëri.

Së fundmi, Shqipja ka folur dhe ka shigjetuar keq meshkujt shqiptarë.

Për meshkujt shqiptarë, vajza e Përputhen ndan të njëjtin mendim me Erion Veliajn, sikur të jetë motra e tij. Ajo thotë se meshkujt shqiptarë janë zdromsa, duke i dhënë të drejtë kryebashkiakut të Tiranës.

Shqipe Hysenaj thotë:

Ju nuk dini as të punoni, as… se mirë ka thënë Lali: Meshkujt shqiptarë janë zdromsa! Ju jeni të gjithë zdromsa!/JOQALBANIA

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *