Dalin detajet, ky është 36-vjeçari shqiptar që humbi jetën mbrëmë në Itali (Emri)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Itali, ku një 36-vjeçar shqiptar u ekz e ku tua, ndërsa dys hohet të jetë një emër i njohur për drejtësinë në Shqipëri.

Mediat italiane nuk kanë publikuar deri më tani të dhëna mbi identitetin e shqiptarit që mbeti v ik ti më e të sht ënave me ar më nga të paktën dy autorë.

Sipas informacioneve paraprake, mësohet se vi k ti ma dyshohet të jetë Elson Bukurosh Kalaveri.

Ky i fundit ka qenë i arr est uar në Shqipëri në vitin 2014 pasi që lloi me ar më zj arri, për motive të dobëta, shtetasin Gentian Keçi, asokohe 36 vjeç.

Pl ago sja ndodhi para tetë vitesh në Mamurras, në oborrin e postës së policisë së kësaj qyteze.

NGJARJA NE VITIN 2014

Elson Kalaveri, ishte para tetë vitesh 27 vjeç, mbrëmjen kur ndodhi ngjarja mbërriti në lokalin e muzikës në afërsi të Rinasit, qe ishte në pronësi të Gentian Keçit. Dy djemtë dhe familjet e tyre njiheshin me njëra tjetrën pasi janë nga i njëjti fshat; Thumana.

She rri nisi për shkaqe bana le, bëri me dije policia e Lezhës asokohe, ndërsa Kalaveri dhe Keçi u konf li ktuan ashpër brenda lokalit.

Kalaveri ka qenë i ar mat fosur dhe në debatin që ka patur brenda lokalit me bashkëfshatarin e tij e kanë dëgjuar shumë dëshmitarë okularë.

Në debatin mes dy djemve nga Thumana, Kalaveri, i kishte vënë në dukje Keçit faktin që janë rritur bashkë dhe nuk ka lezet të ngatërrohen për gjëra të tilla, mëson gazetarja Nikoleta Kovaçi.

Në atë moment, 27-vjeçari ka dalë nga lokali dhe me dy persona të tjerë, mikesha të tijat, që për shkak etike, nuk iu bëhen publik emrat, ka marrë makinën dhe është nisur në drejtim të Fushë-Krujës.

Nga pas ka parë të ndiqet nga makina e Keçit. Për të shmangur konf lik tin, Kalaveri nuk është ndaluar në Thumanë, por ka vazhduar rrugën në drejtim të Mamurrasit.

Ndjekja ka vazhduar deri në Mamurras. Atëherë i riu, i shoqëruar me dy mikeshat e tij ka vendosur tu bie në dorë punonjësve të policisë së postës së Mamurrasit, të cilët mësohet se kanë qenë përjashta postës.

Punonjësit e policisë kanë deklaruar edhe itinerarin e asaj mbrëmjeje derisa në atë moment kanë qenë në oborrin e ndërtesës që shërben për postë policore.

Kon fli kti në oborrin e postës

Gjithçka ndodhi në pak minuta, ndërsa punonjësit e policisë ende nuk kishin sqaruar se kush po e ndiqte të riun kur mbërriti Keçi.

Edhe pse policia nuk tha nëse Keçi ka qenë i a rmato sur apo jo, në momentin që kishte zbritur nga mjeti nisi të shajë Kalaverin dhe ka patur në duar një çantë.

Sërish 27-vjeçari, ka kërkuar nga efektivët që ta largojnë që aty se e kishte bashkëfshatar dhe se nuk donte të kishte kon fl ikt me të. Pas fjalëve f yese mes tyre, Keçi mësohet se ka çuar dorën te çanta që kishte me vete.

Nga fr ika se do e gjuante me ar më, Kalaveri ka nxjerr ar mën dhe ka që lluar me tek pl umb. Për fatin e keq të Keçit, plumbi e ka kapur në kokë.

27-vjeçari u arr est ua menjëherë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *