I mori jetën hasmit, 17-vjeçari na përIoti me pikturën që ka bërë nga qeIia (FOTO)

Më 24 janar të këtij viti Florjan Përvathi i mori jetën fqinjit të tij 65-vjeçar Lek Lekgjonaj. 17-vjeçari e kreu ak tin për të marrë ha kun e babait, të cilit i ishte marrë jeta nga vëllai i vi kti mës në vitin 2009 pas një konf likti.

Florjani pas vendimit të dhënë nga Gjykata është dërguar në bu rgun e minorenve në Kavajë për të vu ajtur dënimin e tij.

Florjani kishte talent për pikturë. Ai ka bërë një pikturë murale në oborrin e brgut ku shfaqet duke përqafuar të atin, që e la vetëm 4 vjeç ditën që humbi jetën.

Jeta e 17-vjeçarit ka kaluar në sfida të mëdha deri ditën ku dhe kreu ak tin fa tal. Një përqafim i munguar dhe një jetë e vështirë në një vend të vogël që akoma ekziston gja kmar rja i prenë jetën në mes një adoleshenti që nuk do të jetë më kurrë i njëjti.

Në një intervistë që dha pak kohë më parë, Florjani u shpreh i penduar për aktin që bëri dhe la të kuptohej që ishte shtyrë nga të afërmit e tij.

Shumë të rinj si rasti i Florianit për shkak të mendtalitetit që është në zonat e thella e fusin veten në telashe në moshë të re si rezultat i gja kmarrjes.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *