Shqiptari shkon për turizëm në Tropojë, shtanget nga tabela që ndalonte hyrjen e shqiptarëve (FOTO)

Një ngjarje aspak e zakonshme madje e rëndë i shtohet vargut të gjatë të çudirave të turizmit shqiptar. Një qytetar nga Kosova ka denocuar pranë redaksisë së Joq Albania një fakt me të vërtetë skandaloz që i ka ndodhur në Dobërdol të Tropojës.

Ai shprehet se ishte në një udhëtim 2 ditor nga bjeshkët e Deçanit dhe më pas doli në Dobërdol të Tropojës. Por aty u përball me një tabelë të çuditshme e vendosur jashtë një bujtine të quajtur “Bashkimi”. Turisti informon se nuk mund t’u besonte syve dhe se kjo tabelë nuk gjendej në një vend, por në dy vende.

Në vijim denoncimi:

Pershendetje Joq. Ne ishim nje udhetim 2 ditor nga bjeshket e Deçanit dolem ne Doberdol pastaj ne Cerem. Ne Doberdol e pashe kete njoftim para nje bujtine Bashkimi. E kishte vene ne 2 vende dhe nuk mund t’i besoja syve te mi. Flm./JOQALBANIA

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *