A do marrë pjesë në ‘Festival’? Ish banori i Big Brother: Kur të më jap borxhet RTSH…(FOTO)

Këngëtari Ardit Çuni ka shpërt hyer në ak uza të forta kundrejt RTSH-së. Teksa një ndër ndjekësit e tij e ka pyetur nëse do të marrë pjesë në Festivalin e Këngës, ai është përgjigjur se RTSH duhet fillimisht t’i likuidojë borxhet që i ka nga Eurovision 2022.

“Ndoshta kur RTSH të më likiudojë borxhet që më kanë akoma nga Eurovision 2022…. Ose kur të vendosin ta përdorin buxhetin e shtetin të mbledhura nga taksat tona për artistin dhe performancën e tij/ saj dhe jo për të bërë qejfe personale apo për të plotësuar tekat apo çokat e drejtuesve. Ops, sorry not sorry që e thashë”, ka shkruar Arditi.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *