Deputeti bën gara shpejtësie në rrugë, kërc ënon policët pasi i kërkuan patentën

Një deputet grek ka bërë një sërë parakalimesh të gabuara dhe manovra të rre zikshme në rrugë.

Ngjarja ka ndodhur në Kretë dhe sipas Protothema.gr, ai ka kë rcë nuar edhe policët që i kanë kërkuar patentën.

Ndërkohë atij i është marrë patenta dhe i janë hequr targat e makunës pas shkeljeve të bëra.

Po sipas Protothema.gr, ai ka rre zikuar për të shkaktuar një aks ident të rëndë.

Ngjarja më saktësisht ka ndodhur në autostradën Chania-Rethymno mesditën e së shtunës, 20 gusht, ku deputeti po lëvizte në lartësinë e kryqëzimit të Kalyvos, duke bërë katër parakalime të njëpasnjëshme të paligjshme dhe duke lëvizur kundravajtje.

Presidenti i Oficerëve të Policisë së Chanias dhe komandanti i Policisë Rrugore të BAKK-së konfirmoi ngjarjen për zarpanews.gr dhe deklaroi se do të zbulojë emrin e deputetit.

“Policët e ndaluan për të konfirmuar shkeljen, pa e ditur se kush është. Por ai filloi t’i kërc ëno nte”, tha Xanthoudakis.

Kryetari i oficerëve të policisë i bëri thirrje deputetit që të dalë dhe të kërkojë falje publike për situatën e krijuar.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *