Hapi gropë të madhe dhe mendonin se ishte çmendur, por sot të gjithë e kanë zili (FOTO)

Çdokush prej nesh ka ide “të ndryshme” për shtëpi dhe kur një ide të vjen në mendje dëshiron që me çdo kusht ta bësh realitet, por jo të gjithë në fakt e ndjekin këtë teori.

Kur bëhet fjalë për projekte të mëdha në oborrin e shtëpisë, ajo merr një kohë të gjatë dhe përpjekje për të realizuar diçka të mirë.

Kur Wayne Martin filloi gërmimin e një grope masive në oborrin e tij, fqinjët mendonin se ai ishte i çmendur, shkruan meganews.al

Ata nuk e dinin se në të vërtetë ai kishte një nga projektet më ambicioze të ndërtimit të një shtëpie që ne kemi parë ndonjëherë.

Dhe kur ai projekt erdhi në jetë, të gjithë ngelën pa fjalë.

Përgatituni të ndjeheni dhe ju xhelozë kur të shihni atë që ai ka bërë.

Ndiqni fotot hap pas hapi për të shkuar te rezultati final.

Kush e di sa do jetë lodhur për të arritur gjithë atë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *