Ndodh në Shqipëri! Vajza hanë e pijnë në restorant dhe ikin pa paguar (Video)

Shqipëria është një nga vendet me turizëm mjaftë të zhvilluar.

Numri i vizitorëve është shumë i madh edhe në restaurantet dhe lokalet afër plazheve.

Dy vajza, nuk i shpëtuan kamerave të lokalit pas drekës që hëngrën dhe iken pa paguar.

Pronari i lokalit nxorri pamjet e vajzave tek sa ikin pa paguar.

Ato kishin ngrënë dy Linguine, dy rizoto dhe kishin pirë disa pije freskuese.

Ngjarja ka ndodhur në një lokal në Tale./JOQALBANIA

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *