Ngjarja me rusët në Uzinën e Gramshit, Peleshi: Shqipëria dhe Kosova janë të sigurta

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi i ka bërë thirrje qytetarëve të ruajnë qetësinë dhe të mos panikosen në lidhje me inci dentin e mbrëmshëm në Uzinën e përpunimit të ar mëve në Gramsh.

“Për shkak të agr esionit rus në Ukrainë është rritur kërkesa për ar ma tim. Kemi bërë mirë që nuk e kemi shuar përfundimisht industrinë tonë. Po mendojmë për ti rivendosur në punë këto uzina. Me ambasadat nuk komunikon ministria e mbrojtjes.

Nuk duhet të minimizohet as të shkaktohet asnjë lloj paniku, sepse Shqipëria dhe Kosova është e sigurt. Agjencia jonë e inteligjencës ka qenë pranë ngjarjes”, tha Peleshi.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *