Ilir Meta lëshon mesazhin e fortë: Rama i ka ditët e numëruara!

Kryetari i zgjedhur i Partisë së Lirisë, Ilir Meta thotë se kryeministri Edi Rama “i ka ditët e numëruara”, ndërsa paralajmëron punonjësit e administratës të mos bëhen pjesë e aferave kor ruptive.

Në një deklaratë për media, Meta tha se kor rupsioni i qeverisë është galopant, por zyrtarët nuk duhet të bëhen pjesë duke firmosur, nëse duan që familjet e tyre të flenë të qeta.

“E kanë çuar kilometrin 10 milionë euro, kur në Francë bën 4 milionë euro. Mos u bëni pjesë e korrupsionit të Edi Ramës, mos firmosni, respektoni familjet tuaja. Sepse ditët dhe javët e Edi Ramës janë të numëruara. Është shumë e rëndësishme që ju të jeni të qetë, që familjet tuaja të flenë të qeta. Ky korrupsion nuk do tolerohet gjithsesi.

Edi Rama i ka dalë për zot edhe të tjerëve më përpara, por do jetë e pamundur. Falenderoj ata njerëz të përgjegjshëm në zyrat e shtetit që po bashkëpunojnë me ne për të sjellë fakte të reja të këtij korrupsioni galopant”, u shpreh Meta.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *