‘Është shpërqendruese për fëmijët’, mësuesja kritikohet për veshjet e saj të ngushta

Një mësuese e shkollës fillore në New Jersey është kr iti kuar për shkak të të veshjeve të saj shumë të ngushta në vendin e punës.

Mësuesja publikon foto të shumta të saj me funde, fustane, xhinse dhe bluza që shfaqin të pa smet dhe gjo ksin e saj në llogarinë e saj në Instagram ku ka 900,000 ndjekës.

Mësuesja ka shumë mbështetës, por edhe kr itikues që kanë vënë në dyshim sjelljen e saj. Shumë prej tyre thonë se fotot e saj s ek s i para nxënësve janë të papërshtatshme dhe shpërqendruese.

Ti mund të jesh mësuese dhe të jesh seksi, megjithatë nuk duhet të postosh foto apo video të çuditshme duke tundur të pa smet.

Dukesh kështu para nxënësve të shkollës fillore? Wow a nuk është shqetësuese kjo?

Fëmijët i bëjnë foto të pa smeve të saj në klasë. Një tjetër modele e dështuar në Instagram që hyri në mësimdhënie për famë.

Mësuesja e artit duke iu përgjigjur kr itikave tha se nuk sheh asgjë të keqe me trupin e saj ose me Instagramin e saj.

Përpjekja për të më turpëruar për shak të trupit është dis kr imi nim!!!

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *