‘U martova me të gabuarën’, durrësaku në hall: Më rreh gruaja, nuk i bie dot…(VIDEO)

Gjykata vendosi që Fatmir Murrizi të banojë në një nga dhomat e banesës sociale në Durrës.

Por vendimi ka indinjuar ish-gruan e tij, Bukurie Dervishin, e cila pretendon se ish-burri e dh unon, por edhe Murrizi pretendon se është ai i dhunuari në këtë mes, edhe fizik isht.

“Më rr eh ish-gruaja. Ajo ka një vit e gjysmë që më ka nxjerrë jashtë nga shtëpia, ku jeton me dy djemtë tonë.

Ajo më ka degj eneruar në publik, e më ka lënë jashtë banesës, nuk kam asnjë mundësi të shkoj diku tjetër”, tha ai.
Sipas tij ato që ajo thotë në media nuk janë të vërteta.

“Ish-gruaja ka mashtruar gjykatën, opinionin publik, gjykatën dhe poIicinë, më qëIIimin e vetëm që të më mbajë mua larg…Jam durrsak i vjetër…u martova me gruan e gabuar. Dua vetëm të jetoj aty dhe të rri me djemtë. Nuk i trokas dot në derë…”, tha ai.

Nga ana tjetër Bukuria, 44 vjeçe,kërc ënoi të hi dhej nga kati i tretë, sepse nuk mund të jetojë nën të njëjtën çati me personin që e dhu non.

Edhe pse gjykata i ka dhënë të drejtë Murrizit të jetojë në një nga dhomat, ai e ka të pamundur sepse Bukuria kërc ënon me vetëvr asje. Çifti ka dy fëmijë të së murë me hidrocefaIi.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *