Çfarë e lidhte Vis Martinajn me politikën? Artan Hoxha nxjerr prapaskenat: Bleu ‘kokat’!

Gazetari investigativ, Artan Hoxha u shpreh se finalizimet që po ndodhin tani, e kanë zanafillën që në vitin 2018. Ai shprehet se në dekadën në vijim do kemi një realitet tjetër dhe një hierarki ndryshe.

Hoxha foli edhe në lidhje me zhd ukjen e mist ershme e Ervis Martinajt, i cili kërkohet nga SPAK në kuadër të operacionit “Golden Bullet”.

Gjithçka nisi pas dëshmisë së Nuredin Dumanit, i cili tha se Martianaj i kishte ofruar 500 mijë euro për të vrarë Indrit Doklen. Sipas gazetarit Artan Hoxha, Ervis Martinaj ka qenë një nga personazhet me të rëndësishëm në këtë vend në botën e kr im it.

Hoxha ka shtuar se Vis Martinaj ka bërë një revolucion në botën e kr im it të organizuar për shkak se ai bëri një kombinim të kr im it, biznesit, dhe politikës. Sipas Hoxhës, Ervis Martinaj i vuri institucionet në shërbim të kr im it të organizuar, pasi arriti të kor rupt onte figura të rangut të lartë.

“Ervis Martinaj, prishi kufijtë se ku fillonte biznesi dhe se ku mbaronte. Ishte personi që prishi kufijtë se ku fillonte politika dhe ku mbaronte. Krijoji infrastrukturë dhe evoluimin e botës së kr imi t në Shqipëri” tha Artan Hoxha.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *