Jep dorëheqjen Gledis Nano

Jep dorëheqjen Gledis Nano, numri 1 i Policisë së Shtetit.

Burime, ende të pakonfirmuara zyrtarisht, na bëjnë me dije, se Gledis Nano ka dorëzuar detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, ende pa u mbushur një vit nga marrja e saj.

Të njëjtat burime na bëjnë me dije se është gati edhe zëvendësuesi i tij, por rezervohen të na njohin me emrin konkret.

Mbetet e paqartë arsyeja e kësaj dorëheqje, por logjika e thjeshtë të shkon, se Nano është dorëzuar para ngjarjeve të forta të kohëve të fundit, ku ka kuptuar se nuk i jep dot ‘dum’.

E nga njëra anë më mirë kështu, se ata që kanë një jetë në Policinë e Shtetit, jo që nuk kanë luftuar atë për të cilën janë emëruar, por janë bërë palë me të dhe cdo vit riciklohen me njëri-tjetrin, duke ndërruar vetëm zonat e detyrës dhe në fund të ditës, asnjë bilanc.

Në pritje të zyrtarizimit të lajmit për më shumë hollësi…/shkodranews

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *