Ky tipi që shihni në foto dhe 4 të tjerë përdorën 11-vjeçaren për orë të tëra!

Që shumë shqiptarë janë më keq se kafshët e këqija, kjo është gjë që dihet tashmë, por ka disa prej tyre që nuk i quan dot qënie, nuk di cfarë emri t#u vësh.

5 të rritur në Kosovë kapin me zor 11-vjecaren dhe e përdorin atë për orë të tëra. Ngjarja ka ndodhur fillimisht në një park e më pas në vende të tjera.

Njëri nga autorët është kapur tashmë nga policia. Pikërisht ky që shihni në foto, Ekrem Rexhepi, ka vendosur të mbrohet duke heshtur. Asnjë fjalë nuk ka nxjerrë nga goja për atë që ka bërë.

Ndërkohë që vëllai i tij vetëm 16 vjec është fshehur, sic bëjnë shokët e tij në raste të këtilla, por em siguri do kapet shpejt dhe ai.

Nuk duam të ndalemi fare te detajet që mund t’i lexoni në portalet, aq më tepër duke ditur që bëhet fjalë për një fëmijë vetëm 11 vjec.

Edhe sa? Edhe sa raste duhet të dëgjojmë kështu? Edhe sa raste të tjera do ndodhin si kjo? Për këta 5 monstrat, qelia është dënim luksi, meritojnë më shumë se kaq, shumë më shumë.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *