Askush nuk e di çfarë janë, gjendet foleja e rrallë me vezë në malet e Librazhdit (VIDEO)

Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mrekullueshme.

Është një emocion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar.

Kjo fole e mbushur plot me vezë është gjetur në Sopot të qytetit të Librazhdit.

Fotoja e rrallë është publikuar

nga gazetari Agim Blloshmi.

Qyteti i Librazhdit njihet për peizazhe të mrekullueshme dhe pasuri të shumta natyrore.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *