Këngëtarja kosovare: Meqë kam pasaportë shqiptare, po iki andej se nuk fiken dritat!

Kosova po përballet me reduktime të mëdha të energjisë elektrike.

Në disa qytete ka ndërprerje të energjisë deri në 3 orë.

Për këtë ka patur shumë reagime dhe pakënaqësi nga qytetarët dhe personazhet e njohura në rrjetet sociale.

Një ndër ta është edhe këngëtarja Zanfina Ismajli, që me sa duket po e mendon të zhvendoset nga Kosova.

Ajo ka publikuar pasaportën shqiptare që ka marrë së fundmi, ku thotë se më mirë të zhvendoset në Shqipëri, pasi nuk mungesë energjie si në Kosovë.

“Pasi e kam këtë pasaportë, me u zhvendos disa muaj në Shqipëri, së paku atje nuk ndalet rryma çdo tri orë”, ka shkruar Zanfina.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *