Media në zi, ndahet nga jeta prezantuesi Iegjendar (Emri+Foto)

Ish-prezantuesi i BBC Breakfast, Bill Turnbull, ka humbur jetën në moshën 66-vjeçare pas një beteje me kanc e r in.

Prezantuesi u diagnostikua me kan c er në prostatë në vitin 2018, duke e detyruar atë të largohej përkohësisht nga emisioni i radios Classic FM.

Në një deklaratë nga familja e tij thuhej: Pas një lufte sfiduese dhe të përkushtuar kundër kanc erit të prostatës, Bill ndërroi jetë paqësisht në shtëpinë e tij në Suffolk i rrethuar nga familja e tij të mërkurën, 31 gusht.

“Bill u diagnostikua në vitin 2018 dhe ka pasur kujdes të jashtëzakonshëm mjekësor nga Spitalet Royal Marsden dhe Ipsëich, St Elizabeth Hospice dhe mjeku i tij i përgjithshëm.”

“Ai do të mbahet mend nga shumë njerëz si një transmetues i jashtëzakonshëm që solli ngrohtësi dhe humor në shtëpitë e njerëzve në BBC Breakfast dhe Classic FM.

“Bill ishte gjithashtu një bashkëshort dhe baba i mrekullueshëm për tre fëmijët e tij, familjes dhe miqve të tij do t’i mungojë se si ai i bënte gjithmonë të qeshin.”

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *